søndag 30. november 2008

Julekalender!

Her har jeg (endelig!) fått laget meg en slik julekalender som "alle andre" har laget for leenge siden! Har egentlig tenkt på det en god stund nå, men har liksom aldri hatt "tid" til å lage en. Men nå har jeg fått den ferdig, og den er blitt gitt til "den rette eieren". Tror han ble glad for den;) Vil ikke røpe hva som er inni den, men jeg kan si at det er mer enn bare nedtellingen til jul som befinner seg i hver "skuff" ! :)


Bursdagskort til far

Her har jeg laget et mappekort til min far, som hadde fødselsdag sist uke. Tror egentlig ikke at han bryr seg så veldig mye om hva slags kort han får, eller hvordan det ser ut, men han fikk en sjokolade "med på kjøpet" i tillegg til kortet(og de andre gavene), så jeg tror det ble godkjent allikevel! ;)



Stempelet jeg har brukt er fra Whiff of Joy, og er fargelagt med distress ink. Tekststempelet er fra Kreativ Hobby.



Disse stemplene "inni" kortet, er fra Stempelglede.

lørdag 22. november 2008

Kreativ Hobby`s juleutfordring

Her kommer endelig de to siste kortene i Kreativ Hobby`s juleutfordring; nr. 19 og 20! Var egentlig litt "bekymra" for om jeg skulle klare å lage 20 kort på "såå kort tid", men det gikk jo over all forventning! Når jeg bare først gikk i gang, så kom jammen meg det ene etter det andre! ;) Så, her er de:
Nr. 19 Nr. 20

onsdag 19. november 2008

Kreativ Hobby`s juleutfordring

Her kommer kort nr. 16, 17 og 18 til Kreativ Hobby sin juleutfordring. Disse er også laget slik at det passer fint å lime inn et (jule)bilde på innsiden. Hvis det skulle passe seg slik! ;)

Nr. 16
Nr. 17 Nr. 18




tirsdag 18. november 2008

Kreativ Hobby`s juleutfordring

Her kommer nr. 14 og 15 i rekken, av totalt 20 kort, som jeg skal lage til Kreativ Hobby sin juleutfordring.
nr. 14nr. 15

mandag 17. november 2008

Kreativ Hobby`s juleutfordring

Her kommer kort nr. 11, 12 og 13 til Kreativ Hobby sin juleutfordring. De er laget i en "størrelse" som du kan lime julebilde inni. Dvs. de er akkorat passe til at et vanlig 10x15 cm bilde kan brukes i kortet. (Mor har bestilt noen, så da tenkte jeg at det passet å kombinere "bestillingen", med utfordringen til Kreativ Hobby!) ;)
nr. 11
nr. 12 nr. 13




søndag 16. november 2008

Beate`s Blog Candy

Beate har også en blogcandy gående. Dvs. det er siste sjanse for å bli med i dag, siden fristen er i kveld. Men slenger meg på her, jeg også!

Blog Candy

Kristine har nå en blogcandy gående, for å feire "1års dagen" til bloggen hennes. Hun har to(!)gaver hun vil gi bort i den andledning. Sjekk ut alt det fine hun har laget her!

Kreativ Hobby`s juleutfordring

Her kommer nr. 10 i rekken av kort jeg skal lage til Kreativ Hobby sin juleutfordring. Som du ser, så prøver jeg meg med litt glitter på et og annet kort, siden jeg har funnet ut at det faktisk er ganske mye finere hvis du bare vet hvor mye glitter du skal ha på det, og stoppe i rett tid! ;) Derfor prøver jeg meg litt frem med det, nå når det er jul, og jul betyr glitter! ;)

Nr. 10

fredag 14. november 2008

Kreativ Hobby`s juleutfordring

Her kommer enda et kort til Kreativ Hobby sin juleutfordring. Her er kort nr.9:
Det er et "crisscross" kort, som kan lukkes opp


nr.9

tirsdag 11. november 2008

Kreativ Hobby`s juleutfordring

Her kommer to kort til Kreativ Hobby`s juleutfordring, nr.7 og nr.8 :

nr.7

nr.8

Disse er laget av kaffefilter ;)

søndag 9. november 2008

Bursdagskort

I dag har jeg fått laget ferdig et kort som min mormor skal få til bursdagen hennes. Det er ikke før på fredag hun fyller året, men jeg regner med at hun ikke kommer inn her og ser det, så jeg tror det skal gå greit;)

Farsdag

I dag er det farsdag, og til min kjære far så har jeg kjøpt en hjertesjokolade-boks, og pyntet den. Tenkte at selv om ikke selve boksen er dyr(og det hverken er noe delikat konfekt eller annen dyr gave), så er det tanken bak som teller ;). Har jo lagt ned masse "kjærlighet og omtanke" i denne gaven da :)


lørdag 8. november 2008

"Jule-Candy"


Elisabeth har også en blog-candy gående, en som handler om jul!!! Jeg elsker jula, og ble derfor veldig glad når jeg fant hennes blog. For hun er nemlig også en "jule-elsker" og får meg, om mulig, i enda bedre julestemning når jeg titter innom hennes blog!

Wiff of Joy-BlogCandy!


Cesilie har en blogcandy gående, der du kan vinne et kjempefint WoJ-stempel, i tillegg til annet fint "stæsj"! Ta en titt innom bloggen hennes, og sjekk ut alt det fine hun får ut at sin kreativitet!

fredag 7. november 2008

Solnedgang på Hå Gamle Prestegard

En kveld jeg og mor var på sykkeltur til Hå Gamle, var det så fin solnedgang at vi fant ut at vi skulle prøve oss som "fotografer"! Her er noe av resultatet;


Obrestad Fyr "oppe på kanten"



onsdag 5. november 2008

Kreativ Hobby`s juleutfordring

Her er de neste kortene mine som er blitt laget til http://www.kreativhobby.no/ sin juleutfordring;

nr.4
nr.5nr.6

søndag 2. november 2008

Scrapping.no er 5år!


Denne helgen har http://www.scrapping.no/ eksistert i 5 år!! Gratulerer så mye med dagen, og tusen takk for mye flott inspirasjon jeg har fått!:) Håper på mange flere år med dere på forumet!