onsdag 31. desember 2008

Sukkersøtt adventskalender

Her kommer enda et prosjekt til luke nr. 5 i Sukkersøtt sin adventskalender; en dekorert fyrstikkeske (de store eskene)

søndag 28. desember 2008

Sukkersøtt adventskalender

Her har jeg laget enda et kort til Sukkersøtt sin julekalender. Vet det er slutt på adventstiden nå (og godt er kanskje det), men Sukkersøtt har vært så lure å gi oss frist til å levere alle bidragene 4.januar! Så jeg har enda litt tid på meg til å lage litt fra kalenderen deres;) Dette kortet er et bidrag til luke nr.9 , hvor vi skulle lage et kort inspirert av årstiden vi er i. Vinterkort ble mitt "svar" på den oppgaven:)
Stempelet er fra Kreativ Hobby, og er malt med distress ink.

onsdag 17. desember 2008

Masseproduksjon av julekort!

Min mor lurte på om jeg kunne lage noen julekort til henne, som hun kunne gi bort. Og siden det ikke er lenge til jul nå, så ble det noen enkle kort denne gangen(må jo sendes før jul!) ;) Så nå har jeg hatt en liten masseproduksjon på julekort de siste to dagene: Her er også de jeg lagte til Kreativ Hobby sin juleutfordring med

mandag 15. desember 2008

Kreativ Hobby`s adventsmoro #14 - julepynt

I Kreativ Hobby`s adventsmoro #14 var oppgaven å lage julepynt av "kort-utstyret" mitt, og det har jeg nå gjort;) Har laget julestjerne, hjertekurv, kremmerhus og "julekuler" :)

Kreativ Hobby`s adventsmoro #10 - julegaver

Jeg har laget to "julegaver" til Kreativ Hobby sin adventskalender!:) Det er en pyntet melkesjokolade, og en hjemmelaget "eske" med Kreativ Hobby sitt eget julestempel. Som sagt så har jeg fått meg blonder, så de blir brukt flittig på mine kreasjoner nå for tiden! ;)

onsdag 10. desember 2008

Sukkersøtt Adventskalender

Slik lyder oppgaven til #6 i advents-kalenderen til Sukkersøtt; Lag pakkelapper til julegavene dine, som må inneholde minimum to av disse tingene: stempel, brads, bånd, knapper, bling. Her er mine to bidrag, foreløpig: (Stempel og bånd)
(Bånd, og knapper inni blomstene)

Sukkersøtt Adventskalender

Nå har jeg fått laget meg mitt første lommekort!:) I svart/hvitt, som er #7 i adventskalenderen til Sukkersøtt. Har endelig fått kjøpt meg noen meter med blonder også, så jeg prøver jo å få med meg litt blonder på omtrent alle kortene jeg lager for tiden!;) (Synes de pynter så godt på kortene). Swirl-stempelet er fra Ladybug and friends, og tekst-stempelet er fra Kreativ Hobby.

tirsdag 9. desember 2008

Sukkersøtt Adventskalender

Her er oppgaven til luke #2 i Sukkersøtt sin adventskalender; oppgaven var å lage en egen bakgrunn. Jeg har brukt Kreativ Hobby sine pepperkakestempler og stemplet på et (ensfarget) ark, og så har jeg "dratt" litt brun og hvit stempelsverte på, bare for å få det til å se litt "melete" ut. (Det viser ikke så godt her på bildene). Pepperkakeoppskriften er også fra Kreativ Hobby, og de to pepperkakene er fra Ladybug and friends. Fargelagt med distress ink. Den hvite "rammen" rundt, er liksom melis da;)

mandag 8. desember 2008

Sukkersøtt Adventskalender

Her kommer #3 i julekalenderen til Sukkersøtt. Kortet skal være i hvite, lyse farger. Jeg har laget et "god bedring" kort, som jeg skal gi til noen som trenger en ekstra oppmuntring i disse tider. Stempelmotivet er fra Whiff of Joy og er fargelagt med distress ink refill. Bakgrunnstempelet er fra Ladybug and friends. Liker så godt dette "mønster-stempelet" :)

søndag 7. desember 2008

Sukkersøtt Adventskalender

Sukkersøtt har, i tillegg til sine faste utfordringer, også en adventskalender gående. Tenkte jeg skulle prøve å bidra litt der også, mellom alt det andre som må gjøres før jul!;) Heldigvis så har de gjort noe så lurt som å sette fristen for ALLE bidragene til 4. januar. Dermed kan jeg lage litt nå og litt da, og gi dem alle mine bidrag etter jul! Smart;) Derfor vil nok mine bidrag også bli lagt ut her litt "hulter i bulter", altså ikke i noe bestemt rekkefølge, bare etterhvert som de blir laget;) Her er mitt første prosjekt, en dekorert fyrstikk eske:
#5

StampARTic utfordring #2

Da var vi kommet til utfordring #2 hos StampARTic. Da skal vi lage en egen bakgrunn(ikke lov å bruke "ferdig mønstret" ark).
Jeg har brukt svampen og "dratt" litt stempelblekk(blått, hvitt og sølv) i små "mengder" utover hele arket. Syns det ble litt tøff bakgrunn. Det kan se litt ut som det er "snøstorm" på kortet, og jenta, fra Whiff of Joy, sitter trygt inne med sin varme kopp kakao;) Snøstjernene har også fått litt blått eller sølv på seg. Tekstempelet(som viser litt dårlig på bildet) er fra Kreativ Hobby.

fredag 5. desember 2008

Kreativ Hobby`s adventsmoro

Da var vi kommet til 5.desember, og Kreativ Hobby sin "Adventsmoro 5". Den går ut på at vi skal velge oss det kortet vi er mest fornøyd med, som vi har brukt stempler fra Kreativ Hobby med. Jeg har valgt dette rosa julekortet

StampARTic utfordring #1

Da har jeg, i siste liten(!), fått laget ferdig mitt bidrag til StampARTic sin første utfordring:)
Alt jeg har brukt på kortet er fra "årets produksjon" fra Ladybugandfriends, både stemplene og mønsterarkene. Motivet er malt med distress ink

Her har jeg stemplet swirlen med lilla, som er samme farge som "bakgrunnsarket"

onsdag 3. desember 2008

Kreativ Hobby`s adventsmoro

Kreativ Hobby har nå en julekalender gående på bloggen, og "Adventsmoro nr.2" går ut på å lage til-og-fra lapper. Det passet jo utmerket, siden jeg må lage disse en eller annen gang før julaften, og da kan jeg jo like gjerne begynne først som sist;) Her er mine første "lapper":


Sukkersøtt #18

Da har jeg endelig fått laget meg et kort til en av Sukkersøtt sine utfordringer! Det er nr. 18 de har kommet til så langt, og oppgaven er å lage et rosa julekort!:) Det har passet meg utmerket, siden jeg, som sikkert veldig mange andre jenter, ELSKER rosa!:)
Tekststempelet er fra
Kreativ Hobby, og det kjempefine julestempelet er fra Wiff of Joy! Elsker de stemplene:) Her er snøkrystallene også blitt rosa;)