tirsdag 24. mars 2009

Sukkersøtt`s utfordring #33, enda en gang!

Her kommer enda et bidrag til Sukkersøtt sin utfordring denne uka, i "clean and simple"-stil. Et guttekort det også, med bare litt "halvperler" til pynt, og en ekstra "ramme" rundt motivet :)

søndag 22. mars 2009

Sukkersøtt`s utfordring #33

I denne ukens utfordring hos Sukkersøtt er oppgaven å lage et kort i "clean and simple"- stil. I den anledning passet det fint å lage et konfirmasjonskort, til gutt. Siden det er typisk at gutter ikke er så altfor glade i altslags "pynt og duppeditter".
Motivet er fra WoJ, fargelagt med distress ink, og teksten er fra Stempelglede :)

søndag 15. mars 2009

Konfirmasjonskort

Her kommer mitt første konfirmasjonskort som jeg har laget i år. Tenkte jeg kunne bruke litt svart i kortet denne gang, siden svart liksom er litt "in" hos ungdommen nå.
Motivet er fra KH, og er som vanlig fargelagt med distress ink. Swirlen er fra Ladybugandfriends, og teksten er fra Kort og Godt. Kantene er svertet med litt rosa, og de svarte "prikkene" i swirlene er pyntet med litt sølvglitter (viser ikke så godt på bildet).

mandag 9. mars 2009

Her kommer et nytt kort fra mitt "kreative hjørne"! Har ikke laget det for noen spesiell anledning, bare for å bruke et av de nye mønsterarkene jeg har kjøpt meg! ;)
Stempelet er fra Wiff of Joy, fargelagt med distress ink, kantene er revet og svertet med brun stempelfarge. Litt blomster og en "gren"-punch er også blitt brukt på kortet. (Blomstene er påført litt glitter, men det vises dessverre ikke på bildet..)

søndag 8. mars 2009

Blogg Candy!

Jannhild har nå en blog candy, for å feire over 10000 besøkende til hennes blog! Sjekk det ut, her er hva du kan være så heldig å vinne