mandag 27. april 2009

Sarah Kay

Her er enda et kort med et "nytt" stempel fra Sarah Kay! :) Tenkte at dette stempelet passet godt til et "barne-kort", så det ble et kort i "baby-stil" denne gangen;)
Hun er fargelagt med distress ink, og tekststempelet er fra Kort og Godt. Blomstene er stemplet med stempel fra Stempelglede, og punchet ut. Bladene er fra QK. Alle kantene er svertet med litt brunt stempelsverte, og blomsten (fra Prima) er pyntet med glitter. Har også hengt på en liten bamse-charm, for å fremheve det faktum at det er et barnekort;)


søndag 26. april 2009

Bursdagskort

Jeg har endelig fått kjøpt meg noen "Sarah Kay" stempler! Så de må jo prøves ut ;) Dette stempelet er fargelagt med distress ink, og billett-stempelet er fra KH. Pyntet med litt blomster(m/glitter) fra prima, "utstoppede greiner" og blonde fra Kort og Godt.

søndag 19. april 2009

Bestillings kort

Jeg har jo helt glemt ut å legge ut bilder av et bestillingskort jeg har laget! Det ble gitt for snart en måned siden, så jeg tror ikke det trengs å holdes hemmelig lengre! ;)
Motiv fra WoJ, som vanlig fargelagt med distress ink, tekststempel fra Stempelglede, billett-stempel fra Kreativ Hobby. Pyntet med litt blomster og utstansede "grener", og svertede kanter.

Litt glitter på vingene og blomstene:)

Gratulasjonskort

Dette kortet er ikke laget til noen spesiell anledning, bare "et kort".
Motivet er fra WoJ, fargelagt med distress ink. Tekststempel fra Kort og Godt, og "kant-stempelet" er fra Stempelglede. Litt blomster fra Prima(?), pyntet med glitter, og blonde(Kort og Godt) og rosa bånd til pynt :)



søndag 12. april 2009

Konfirmasjonskort

Her har jeg laget nok et konfirmasjonskort, i konvolutt-utgave! Har brukt malen fra Et Trykk, februarutgaven. Mønsterarket er fra KaiserCraft, blomster fra prima, bånd og blonde fra kortoggodt og stempel fra Stempelglede.

fredag 10. april 2009

Konfirmasjonskort

Her er mitt tredje konfirmasjonskort for i år. Tenkte jeg ville lage det litt "enkelt" så det skulle passe både til gutt og jente. Stemplene er begge fra kort og godt, svertet litt i kantene litt rundt forbi, swirlen bak er fra ladybugandfriends, pyntet met litt gullglitter, og tilslutt en rose og litt "kvister" til pynt ;)