tirsdag 16. juni 2009

Sukkersøtt`s utfordring #44

I denne ukens utfordring hos Sukkersøtt er oppgaven å la kortet "blomstre"!
Jeg har laget dette kortet til min farmor, fordi "alle" bestemødre liker jo blomster! ;)
Ikke så mye å si om dette kortet; helt enkelt med blomster fra Prima, tekst og hjørneswirl fra Stempelglede, har også brukt spellbinders`en min. Minirosene(knoppene) er kjøpt hos Papitloftet. Kantene er rufset med en saks og svertet :)

Mitt personlige stempel må også på ;)

onsdag 10. juni 2009

Trykkpressa, juni-utfordringen

I denne månedens utfordring hos Et Trykk, er oppgaven å "følge" en skisse. Det har jeg da prøvd meg på, ijen. Vet ikke helt hva jeg syns om resultatet her heller, men det ble nå ihvertfall et kort, laget av skissen! ;)
Fikk endelig prøvd ut den nye martha stewart-punchen min:) "Blomsterbukett" fra Papirloftet, tekststempel fra Stempelglede, og spellbinders fra Nestabillities. Kantene er svertet med litt forskjellig(2 ulike) brune stempelfarger.



Swirlen i kantene er også fra Stempelglede


Mitt personlige stempel, oppå Stempelglede-stempel



Her er skissen vi skulle følge

mandag 8. juni 2009

Nye WoJ-stempler!!

14. juni kommer enda en ny kolleksjon med stempler hos WoJ; brude -og baby-stempler!! Gleder meg såå til vi kan få kjøpt dem, oss "dødelige":) Foreløpig er det bare de i design-teamet som har fått gleden av å bruke dem, men som sagt, 14.juni kan også vi (forhånds)bestille dem!:)
Hos Camilla og Fran kan du også være så heldig å vinne to av stemplene (et hos hver).

Dette brudestempelet av Willow, vil Camilla gi bort til en heldig vinner!

Alt dette gir Fran bort, "to a lucky winner"!

søndag 7. juni 2009

Mitt hobbyrom!

StampARTic ville se hobbyrommene til "alle oss lesere", så her er mitt;) Det kan hende det ikke ser "organisert" ut, men jeg vet akkurat (eller i hvertfall nesten alltid) hvor jeg har tingene mine hen!;)


StamARTic- skisseutfordring!

Jeg tror dette er første gangen jeg deltar på en skisse-konkurranse, kanskje fordi de ser litt vanskelige ut å "følge". Men denne gangen såg skissen nokså lett ut, så jeg tenkte ihvertfall at jeg kunne forsøke.
Syns jeg forsåvidt greide å følge skissen nokså bra, men resultatet ble så som så.. ;) Tror egentlig at jeg har funnet ut at dette stempelet fra Kort og Godt sikkert er penest hvis det ikke blir fargelagt! ;) Tekst-stempelet og bakgrunnstempelet er fra Stempelglede.
Kantene rundt er rufset med saks og svertet med brunt blekk. Blomsten(e) fra Prima har fått litt glitter på seg, det har også kanten rundt sirkelen. Bare for å få det litt mer "brude-aktig";)


Her er skissen vi skulle følge: