torsdag 8. april 2010

A pink card

Dette kortet er laget til WoJ sin skisse denne uken, og så er det laget i (kun) forskjellige rosa farger, for Cute Card Thursday ville ha et "monogant" kort. Altså kort som bare har en fargenyanse som går igjen i hele kortet.

Jenta, fra WoJ, er fargelagt med distress ink. Mønsterpapir fra Ladybugandfriends og Papirdesign. Halvperler fra Kaiser Craft, bånd og liten rosa sommerfugl fra Kort og Godt. Har også brukt en MS punch.


Her er skissen fra Woj;




tirsdag 6. april 2010

Et Trykk - Trykkpressa utfordring april

Dette kortet er et "vennekort", som er laget til Ett Trykk sin april-utfordring. De ville nemlig ha et kort/prosjekt hvor vennskap stod i fokus, pluss at det skulle være i fargene grønt og beige. Syns jeg klarte det rimelig greit ;)

Det er faktisk første gangen jeg bruker dette stempelet, som er fra Stempelglede. Mønsterarket husker jeg ikke hvor er fra. Gardeniablomster fra Papirloftet, og rosene er fra Prima. Kortet er et "z-kort".








One for the boys!

Dette kortet er laget etter en skisse som Sketch Saturday har gitt oss i oppgave denne uken. Og siden A Spoon Full of Sugar ville ha et kort "for the boys", så tenkte jeg at det passet fint å kombinere denne "enkle" skissen med et guttekort, og samtidig bruke det kuule guttestempelet fra WoJ! ;)

Han er malt med distress ink. Mønsterarkene er fra Ladybugandfriends. Har også tatt på "ørlite pynt", i form av noen halvperler fra Kaiser Craft. Tenkte at siden det skal være et guttekort, så blir de vel ikke akkurat så begeistret hvis de får så mye pynt på det! Hvis de i det hele tatt bryr seg om hele kortet da ;p "Til konfirmanten" er fra Stempelglede.


Her er skissen fra Sketch Saturday:



mandag 5. april 2010

Easel card

Dette kortet er laget til 3 utfordringer:
Magnolia ville at vi skulle ha et "brettekort", med 2 eller flere bretter på kortet. Derfor lagde jeg et easelkort(staffelikort).
Totally Gorjuss og Create4fun Challenge har to nesten like skisser(syns jeg ihvertfall), så da prøver jeg meg på begge de skissene på samme kortet! ;)

Magnoliastempelet er fargelagt med distress ink. Begge mønsterarkene er faktisk også fra Magnolia. Blomster fra Papirloftet og Prima. Bånd fra Kort og Godt, halvperler fra Kaiser Craft. Hjerteborden er trykket ut med MS-punch. Bokstav-klistremerkene er fra Making Memories.


Create4fun sin skisse;
Totally Gorjuss sin skisse;



lørdag 3. april 2010

How does your garden grow?

Dette kortet er laget til 2 utfordringer;
Inspirational Card Sketches, de har en skisse vi skulle følge.
Secret Crafter Saturday Challenge ville se "hagerelaterte" kort, eller som de har skrevet "How does your garden grow". Derfor har jeg valgt dette søte Sarah Kay motivet denne gangen! (Til en forandring)
Hun er som vanlig fargelagt med distress ink. Mønsterarkene husker jeg ikke helt hvor kommer fra. Endelig har jeg fått brukt noe av alt det restepapiret jeg har hatt liggende! ;)




Her er skissen fra Inspirational Card Sketcher som vi skulle følge;



fredag 2. april 2010

Friday Sketchers #96 og WoJ

Dette kortet er laget til skissen til Friday Sketchers de har denne uken, og så har jeg brukt "oppskriften" til Whiff of Joy sin utfordring. De ville ha 1 bånd, 2 knapper og 3 papir(da regner jeg med de mener 3 mønster papir).
Motivet er malt med distress ink. Papirene er fra Prima og Ladybugandfriends. Blomster fra Papirloftet og Prima. Knappene er fra SEI(?), det rosa båndet og den blå sommerfuglen er fra Kort og Godt. Og de rosa halvperlene er fra Kaiser Craft.
Har brukt Spellbinders på "skrivepanelet" på innsiden

Her er skissen fra Friday Sketchers;



Inkido gir bort en "påskegodis"!

Hos Inkido gir de bort alt dette påskegodtet til en heldig vinner! Hvem ønsker seg vel ikke noe sånt, spesielt hvis de skal være flinke til å IKKE spise vanlig godteri(med sukker i)! *sånn som meg f.eks*
Derfor får jeg prøve meg på denne påskegodisen, og se om jeg har noe vinnerlykke! ;-)

torsdag 1. april 2010

Sukkersøtt #78

I Sukkersøtt sin utfordring denne uken, skulle vi følge en skisse.
Jeg har malt enda en av de nye stemplene mine, fra WoJ, med distress ink. Følte ikke jeg ble like fornøyd med dette kortet, men det får ikke hjelpe. Det ble ihvertfall laget etter den skissen som var oppgaven denne uken ;)
Mønsterark fra Imaginisce og Ladybugandfriends. Blomster fra Prima. Bånd fra Kort og Godt. Sommerfugl stanset ut med punch, fra Martha Stewart.



Her er skissen til Sukkersøtt som vi skulle følge;



Friday Sketchers #95

For en gangs skyld så har jeg laget et kort til kun en utfordring; Friday Sketchers sin utfordring #95. Ble veldig fornøyd med dette kortet, syns liksom at alle fargene passet så godt inn i hverandre! :) Spesielt godt likte jeg det nye mønsterpapiret jeg har kjøpt meg; fra GCD!
Begge arkene er derfra denne gangen. Har funnet ut at når jeg først skal kjøpe ett ark fra en produsent, så er det ganske lurt å kjøpe litt flere fra samme "kolleksjon", for da matcher de så fint sammen ;)
(Det nyinnkjøpte)stempelet er fra WoJ, fargelagt med distress ink. Tekststempel fra Stempelglede. Bånd og sommerfugl fra Kort og Godt. Perler fra Kaiser Craft. Gardeniablomstene(?) er fra Papirloftet, og de små rosene er fra Prima. Innsiden er stemplet med stempel fra Stempelglede sin bryllupskolleksjon.



Her er skissen fra Friday Sketchers: