fredag 21. august 2009

Sommerferie!

Ja, man kan vel si at jeg har tatt en slags sommerferie fra bloggingen disse månedene! Har liksom ikke hatt tid til hverken blogging, eller kortlaging, i det siste fordi jeg har hatt litt andre ting "on my mind"...
Har bl.a. tatt svenneprøven i sommer, deilig å være ferdig med det! Og så har jeg nettopp kommet hjem fra en ferie i Danmark, med min samboer:) Herlig med litt ferie også iblant! Særlig siden jeg ikke har hatt ordentlig ferie siden jeg begynte læretiden min for to år siden.
Tenkte jeg kunne vise noen bilder fra ferien, så får jeg ihvertfall en liten "begynnelse" på bloggingen igjen etter sommerferien:) Har også noen upubliserte kort på lur, som jeg vil vise ved en senere anledning ;)
Gøteborg, Hard Rock Cafe. Sinnsyk god mat der, altså! Anbefales virkelig for de som enda ikke har prøvd det!En visstnok berømt vannfontene i KøbenhavnKirke ved siden avGeir i "kastellet", en borg med vollgrav rundt hele borgen!
Rosenborg slott i København"Tivoli"Løveparken. Er ikke disse "apekattene" skjønne??Løvene..Det var veldig varmt denne august-dagen. Som du kanskje kan se på de som ligger der;)"Randers Reinskov". Der hadde de "Nemo-fisk"! :)Og en skjø-ku! ;pDet var også mange av dyrene som gikk fritt rundt der inne
Skandinavisk Dyrepark
Isbjørner hadde de også
"Nordsøen Ocenarium"
Klompefisk, kan bli opptil 2 tonn!!
Skagen


Slik så bilen ut når vi kom hjemRyddet ut av den..Og jammen hadde vi ikke klart å gjemme unna snop o.l. overalt, i hele bilen!! (sånn kan det gjøres, hvis du vil resie til Danmark på ferie, med en sportsbil! )Oj!! Det ble visst litt flere bilder enn bare "noen". Men sånn går det, når en nettopp har fått seg nytt speilrefleks kamera(Canon EOS 450d), og en bare prøve det ut litt! ;) I tillegg til at det er gøy å ta bilder!! Da blir det litt vanskelig å skille ut bare noen av bildene:)

Ingen kommentarer: