mandag 31. august 2009

Sarah Kay!

Da har jeg enda et kort med det samme Sarah Kay-motivet :) Dette er også i den litt "gamle stilen". Tror det er vintage-stilen som fungerer best for meg nå for tiden. Med tanke på at jeg liksom alltid "må" rufse kantene, og sverte dem ;) Her har jeg brukt en teknikk som jeg så i et nummer fra Et Trykk, om å bruke blondene rundt bildet/motivet, for å få en ramme. Stempelglede-teksten er revet for å få det til å se "brent" og slitt ut. Blomstene, rosene og knoppene er alt sammen fra Prima. Disse "nyforelskede" er som vanlig malt med distress ink









torsdag 27. august 2009

Sarah Kay

Jeg har visst vært veldig dårlig på å blogge i det siste...Skal prøve å skjerpe meg! :)
Her er mitt første kort etter sommerferien: Sarah Kay stempelet er fargelagt med distress ink, og svertet i kantene. Har også rufset til "hovedkantene" med saks, og svertet, for å få et eldet utseende. Tekststempelet og kant-swirlen er fra Stempelglede, minirosene og de litt større blomstene er fra Prima(?). Disse har også fått litt brunt i kantene på bladene.





mandag 24. august 2009

Ladybug and friends har nye stempler!

I disse dager kan du forhåndsbestille de nye stemplene deres fra Elisabeth Bell, eller du kan prøve deg på denne blogcandyen her!

fredag 21. august 2009

Sommerferie!

Ja, man kan vel si at jeg har tatt en slags sommerferie fra bloggingen disse månedene! Har liksom ikke hatt tid til hverken blogging, eller kortlaging, i det siste fordi jeg har hatt litt andre ting "on my mind"...
Har bl.a. tatt svenneprøven i sommer, deilig å være ferdig med det! Og så har jeg nettopp kommet hjem fra en ferie i Danmark, med min samboer:) Herlig med litt ferie også iblant! Særlig siden jeg ikke har hatt ordentlig ferie siden jeg begynte læretiden min for to år siden.
Tenkte jeg kunne vise noen bilder fra ferien, så får jeg ihvertfall en liten "begynnelse" på bloggingen igjen etter sommerferien:) Har også noen upubliserte kort på lur, som jeg vil vise ved en senere anledning ;)
Gøteborg, Hard Rock Cafe. Sinnsyk god mat der, altså! Anbefales virkelig for de som enda ikke har prøvd det!En visstnok berømt vannfontene i KøbenhavnKirke ved siden avGeir i "kastellet", en borg med vollgrav rundt hele borgen!
Rosenborg slott i København"Tivoli"Løveparken. Er ikke disse "apekattene" skjønne??Løvene..Det var veldig varmt denne august-dagen. Som du kanskje kan se på de som ligger der;)"Randers Reinskov". Der hadde de "Nemo-fisk"! :)Og en skjø-ku! ;pDet var også mange av dyrene som gikk fritt rundt der inne
Skandinavisk Dyrepark
Isbjørner hadde de også
"Nordsøen Ocenarium"
Klompefisk, kan bli opptil 2 tonn!!
Skagen


Slik så bilen ut når vi kom hjemRyddet ut av den..Og jammen hadde vi ikke klart å gjemme unna snop o.l. overalt, i hele bilen!! (sånn kan det gjøres, hvis du vil resie til Danmark på ferie, med en sportsbil! )Oj!! Det ble visst litt flere bilder enn bare "noen". Men sånn går det, når en nettopp har fått seg nytt speilrefleks kamera(Canon EOS 450d), og en bare prøve det ut litt! ;) I tillegg til at det er gøy å ta bilder!! Da blir det litt vanskelig å skille ut bare noen av bildene:)