søndag 28. februar 2010

Gratulerer!

Her kommer enda et gratulasjonskort fra meg, med musa, Henry, fra Whiff of Joy. Dette kortet er også med på 3 utfordringer:
Skissen fra Friday Sketchers, i utfordring #91.
Cute Card Thursday ville at vi skulle ha med bånd på kortet vi laget, i utfordring #101.
Og til slutt så ville A Spoon Full of Sugar at vi skulle bruke distress ink, perler og glitter, i sin utfordring #92.

Alle arkene er fra Maja Design. Musa er fargelagt med distress ink, og så har jeg hatt litt glitter på kantene(rundt musa). Båndet/blonden er fra Kort og Godt, det er også perlene. Har brukt en Martha Stewart punch for å få "blondekant" på papirene. Alle kantene er tilslutt svertet med brunt blekk.



Har også hatt litt glittet "oppå" muffinsen, men det viser ikke så bra på bildene

En enkel innside, stanset ut med Spellbinders

Bakgrunn, med en "ny" vri(for meg iallfall) ;)

Her er skissen vi skulle følge, fra Friday Sketchers

fredag 26. februar 2010

Bursdagskort

Dette kortet skal faktisk være med i hele 3(!) utfordringer denne gangen! Snakk om å være smart(eller lat, alt etter som hvordan du ser det:p)!
A Spoon Full of Sugar ville se bruk av distress ink, perler og glitter. Lett! ;)
Just Magnolia hadde BURSDAG som tema denne gangen, i tillegg til at det må være et Magnolia stempel på kortet. (Hun er farget med distress ink)
Til slutt så er det Sketchy Colors som har en skisse som vi skulle følge.


Her ser du litt glitter rundt kanten, og litt på vingen. Under tekstestempelet, fra Stempelglede, har jeg brukt litt Crackle Paint.
Her er noen av perlene...


Glitter også på innsiden


Baksiden med mitt stempel på :)

Her er skissen fra Sketcy Colors som vi skulle følge:





onsdag 24. februar 2010

Just Magnolia - Week 43

Her er kortet jeg har laget til Just Magnolia sin skisse-utfordring denne uken:
Jenta er malt med distress ink, og alle kanter er svertet. Har stemplet gratulasjons-stempelet, fra Stempelglede, med orange. Blomstene er fra Prima og Papirloftet :)

Her er skissen vi skulle følge denne gangen:



tirsdag 23. februar 2010

Friday Sketchers #90

Nå har jeg laget et kort etter skissen de har hos Friday Sketchers denne uken:
Egentlig et ganske enkelt kort. Woj-jenta er denne gangen malt med distress ink. Det runde gratulasjonsstempelet er fra Kreativ Hobby. Mønsterarkene vet jeg faktisk hvor kommer fra denne gangen(!); Magnolia og Maja Design ;) Blomster fra Prima ig Papirloftet. Stemplene på innsiden er fra Stempelglede Det er også det på baksiden, sammen med mitt personlige stempel som alltid må være med!;)
Her er skissen vi skulle følge:



søndag 21. februar 2010

StampARTIC Second Challenge in February #2

Som sagt så har jeg laget to nesten like kort til denne utfordringen hos StampARTic! Her er det andre;) Stempelet er embosset i lysegrønt denne gangen. Og kanten har fått litt glitter rundt kanten. Motivet er stanset ut med en spellbinder.
Her også er kortet utsyrt med en pengelomme på innsiden :)





StampARTIC Second Challenge in February

I den andre utfordringen i februar hos StampARTic, vil de se kort som er laget mtp. at du skal kunne "ha noe oppi". F.eks. ett kort med pengelomme i, som jeg har laget! ;) Tenkte det passte fint å lage noen konfirmasjonskort da, og da spesielt til gutter. Siden det er "en nokså vanlig gave" til gutter :p Og siden det i tillegg er ganske vanlig å ha litt problem med hvordan guttekort skal se ut, så lagte jeg like godt to nesten like i samme slengen! På den måten får jeg også to bidrag til utfordringen! ;)

Motivet er fra Kort og Godt, og er embosset i blått. Konfirmasjonsstempelet er fra Stempelglede, det er også "dott-stempelet" på innsiden.






Whiff of Joy Challenge #67

Hos Whiff of Joy denne gangen er oppgaven at vi skal bruke "Pearls and swirls", eller perler og swirler;) Så er er det kortet jeg har laget til denne oppgaven:

Swirlene rundt kanten, fra Stempelglede, har fått litt gullglitter på seg. Tekststempelet er også fra Stempelglede, og motivet er selvsagt fra WoJ! :) Hun er også fargelagt med akvarellblyanter. Har funnet ut at det går jo egentlig mye fortere å fargelegge motivene ved bruk av akvarellblyanter, i stedet for distress ink. Selv om det blir et finere resultat av distress ink. Kommer nok til å bytte litt på de to teknikkene i fremtiden. Passer jo fint å bruke blyanter hvis jeg har det "travelt" liksom;)
Har også også brukt punch fra Martha Stewart, og sløyfebånd fra Kort og Godt.

Fant ut at jeg skulle være litt lur nå fremover(jah, særlig!), å lage litt konfirmasjonskort allerede nå. Det er jo tross alt "plutselig" mai måned, og konfirmasjonene står for tur;)




søndag 14. februar 2010

Et Trykk - Trykkpressa utfordring februar

Her er mitt bidrag til Et Trykk sin skisseutfordring i februar:
Kortet er laget mtp. morsdagen(i siste liten, som vanlig! :p ) Men egentlig så er det til "svigermor", så jeg er litt unnskyldt der. Siden jeg fikk forspørselen sånn i går liksom..;)

Magnoliajenta er faktisk fargelagt med akvarellblyanter denne gangen. Vet ikke helt hvor fornøyd jeg ble med resultatet, men det er vel kanskje bare en tilvenning/vanesak. Uansett så må jeg få tak i et større utvalg av farger, hvis jeg skal fortsettte med de blyantene;)
Tekststemplene er fra Kreativ Hobby, og mønsterarkene er fra litt forskjellige produsenter(husker ikke hvilke sånn i farten, as usual:p )


Prøvde meg på en litt ny "vri" her på innsiden, litt også fordi det ble noen papirstrimler til overs :) Men syns det ble litt tøft;)

Mitt personlige stempel