søndag 28. mars 2010

Magnolia med tulipaner

Dette kortet er laget til 3 utfordringer;
Just Magnolia, de har en skisse vi skal følge.
Create4fun ville ha et kort med fargene rosa, brunt og kremfarge på kortet.
Cute Card Thursday ville ha et "oppbygd" kort, altså dimensjoner. Da har jeg brukt limputer under Magnolia-jenta, og under tekststempelet. Som btw er fra Stempelglede. Det er også hjørnestempelet.
Roser fra Prima, liljer fra Papirloftet. Stemplet inni med stempel fra Stempelglede sin bryllupskolleksjon.


Her er skissen fra Just Magnolia:



Nye stempel!!!

Jeg har altså fått meg maange nye stempler fra Whiff of Joy! :D Da måtte de jo selfølgeligg prøves ut med en gang, og da passet det godt å være med i WoJ sin utfordring denne uken;) De ville at vi skulle følge en skisse denne gangen.
Og siden utfordringen hos Cute Card Thursday ville se kort i dimensjoner, så lagde jeg likså godt enda et easelcard, eller staffelikort som jeg kaller det på norsk ;) Kanskje det blir min nye "favoritt-brette-teknikk"?
Fargene går i hovedsak i rosa og grønt, siden Saturday Challenge ville ha det på deres utfordring, sammen med blomster. Og så tilslutt så ville Totally Gorjuss at vi skulle ha et kort med hjerter på.

Jenta, er fra et av stempelkit`ene til WoJ, februar utgaven. Hun er stemplet på en av mine nyinnkjøpte Spellbinder Dies, og er fargelagt med distress ink.
Blomstene, fra Prima, har fått litt glitter på seg. Bånd fra Kort og Godt. Vet ihvertfall at den ene papiret er fra Papirdesign, men de andre husker jeg ikke..
Hjørnene på innsiden er stemplet med swirler fra Stempelglede sin bryllupsplate.





Her er skissen fra Whiff of Joy;
ÅÅååå, nå er det ikke lenge til påskeferie!...Gleder meg max! ;D



søndag 21. mars 2010

Vår i luften?

Her er enda et staffelikort som jeg har laget. Denne gangen er det til Magnolia sin utfordring. De ville også se et staffelikort. Med et Magnolia stempel. Hun er fargelagt med de nye distress fargene!:)
Fremsiden er laget etter Sketch Saturday sin skisse denne uken. Og så også dette kortet laget i "vårlig form", siden det er det Saturday Challenge og Kort o Mania vil ha i sin utfordrning. Til slutt måtte jeg ha med et bånd for å kunne være med i Totally Gorjuss sin konkurranse denne uken :)

Mønsterark fra Maja Design og Ladybugandfriends. Blomster fra Prima og Papirloftet. De har fått litt glitter på seg. Båndet er fra Kort og Godt, det er også sommerfuglene og blomsten(på innsiden av kortet). Halvperlene er fra KaiserCraft. Den store sommerfuglen er stanset ut med Martha Stewart Punch, og den har også fått "litt" glitter på seg ;) Selv om det ikke viser så godt på bildet..


Her er skissen fra Sketch Saturday som vi skulle følge:

Ønsker til slutt alle som leser her; en fortsatt god søndag! Håper dere har fått gjort det dere "hadde tenkt og gjøre", i løpet av søndagen/helgen! ;)

lørdag 20. mars 2010

Staffelikort!

Nå har jeg altså laget meg mitt aller første staffelikort! Har ikke "turt" før, for det har liksom sett så "vanskelig" ut å lage dem!..;) Så jeg har liksom bare gått og ventet på at noen snille der ute i kortverdenen, som skulle lage en turtorial på det. Men nei da, har ikke funnet noen jeg enda ihvertfall! :p Så da jeg så oppgaven hos WoJ denne uken, så fikk jeg bare komme igang på egenhånd, og ble ganske fornøyd med resultatet! ;)

Dette kortet er altså laget til litt forskjellige utfordringer:
Kort o Mania og Secret Crafter Saturday Challenge ville ha et kort med tema "vår". Syns denne jenta fra Woj passet godt til det, selv om hun kanskje er mer "sommerlig kledd" ;p
Whiff of Joy ville som sagt at vi skulle lage et staffeli kort, med et motiv fra WoJ selfølgelig.
Friday Sketchers har en skisse som vi skulle følge.
Og til slutt så måtte jeg ha med noe bånd, hvis jeg skulle kunne lage et kort som kvalifiserte til Totally Gorjuss sin utfordring denne uken!

Jenta er fargelagt med distress ink, og rundt kantene/borden har jeg laget etter inspirasjon fra en av mine faste bloggere jeg kikker innom daglig; Marianne.
Bånd og blomster(de grønne på innsiden) er fra Kort og Godt. Halvperler fra Kaiser Craft. To av mønsterarkene er fra Ladybugandfriends. Det andre tror jeg er fra FancyPants(?).. Sommerfugler fra Karen Marie Klip.





Her er skissen fra Friday Sketchers som vi skulle følge:




søndag 14. mars 2010

Thank you so much!!

I just wanted to say THANK YOU ALL SO MUCH for all your nice comments yoy all leave at my blog! It warms my heart:D And it makes me very happy when I read them all, even though I`m not very good at it myself... But I AM looking at yours aswell, I`m just not very good at commenting myself..

Søte Henry

Dette kortet er laget til 2 utfordringsblogger:
Totally Gorjuss sin utfordring; ett søtt motiv eller et motiv av noe søtt(Syns denne musa er ganske så søt da;) )
Friday Sketchers har som vanlig en skisse som vi skal følge.
Motivet, fra Whiff of Joy, er fargelagt med distress ink refillers. Har nå endelig fått kjøpt meg en ny malekost, så nå går den fargeleggingsdelen som en drøm! :)

Innsiden med swirlstempel fra Stempelglede sin "brudekolleksjon"

Baksiden..
Her er skissen fra Friday Sketchers som vi skulle følge:




Søtt Magnolia kort

Dette kortet er laget til 2 utfordringer:
Just Magnolia; hvor vi skulle følge en skisse, i tillegg til at det alltid må være et Magnoliastempel på kortet.
Totally Gorjuss; ville ha et søtt motiv, eller motiv av noe søtt! Syns denne jenta, i rosa spesielt, blir veldig søøt! ;)

Hun er fargelagt med(mesteparten er nye) distress ink refillers. Kjente at de nye som er kjøpt inn, er fargene som var "akkurat de jeg manglet" i samlingen min!;) Både de som er helt nye, men også de som jeg ikke hadde fra før av av de "gamle".
Papir fra Ladybugandfriends, og Papirdesign. Love them!! "Gratulerer" er skrevet for hånd, og skiltet er trykket ut med min nyinnkjøpte Spellbinders. (Har visst blitt mange nye innkjøp i det siste! :) )
Innsiden er stemplet med swirler fra Stempelglede sin "bryllups-plate"

Den "vanlige" baksiden min..
Her er skissen som skulle følges:





søndag 7. mars 2010

"Green card"

Dette kortet er laget til 3 utfordringer:
Cute Card Thursday, de ville at hovedfargen skulle være grønn! Syns jeg har fått til det ganske greit!;)
Sketch Saturday hadde en skisse som skulle følges.
Og så hadde jammen meg Totally Gorjuss en nesten lik skisse. Så da slo jeg likegodt sammen de to! ;)

Bakgrunnsarket er grønt altså, det kom bare litt dårlig frem på bildene. Det, og det med blomster på, er fra Maja Design. Det tredje vet jeg ikke(Surprise!). Perler fra Kaiser Craft og Kort og Godt. Jenta, som er fra Whiff of Joy, er fargelagt med distress ink.

Har tatt et "close up" her for å prøve og vise den grønne fargen litt bedre.

Innsiden..
(Har visst glemt å ta bilde av baksiden, men den er omtrent lik som den alltid pleier å være;) )
Her er skissen fra Totally Gorjuss:

Og her er skissen fra Sketch Saturday:





lørdag 6. mars 2010

"Coffe and Cream"

Dette kortet er også laget til 3 utfordringer(begynner jammen å bli god til dette! Evt. som nevnt tidligere; lat... :p ):

Friday Sketchers har en skisse denne gangen også som vi skal følge (de har vel forsåvidt det hver gang!;p )

I Kort o Mania sin utfordring denne gangen, vil de se blonder på kortet.

Og til slutt; Whiff of Joy vil se (kun) "Coffe and Cream"-farger på kortet. Er ikke så vanlige "basicfarger" som går igjen hos meg, men syns det er gøy de gangene jeg virkelig setter meg ned og konsentrerer meg om bare å bruke de fargene :)


Håper ikke de som har laget skissen denne gang, syns det gjør noe at jeg har "puttet på litt ekstra" på kortet. Som f.eks denne søte sommerfuglen fra Karen Marie Klip..

Eller disse hjertene fra Kort og Godt...(Det rutete båndet og blonden er også derfra)
Tekststempelet er fra Stempelglede
Perlene på innsiden er "mini-perler" fra Kort og Godt. Strekene er tegnet opp med tusj.
Baksiden

Her er skissen fra Friday Sketchers:







tirsdag 2. mars 2010

Sukkersøtt #74

Dette kortet er også laget ut i fra en skisse, fra Sukkersøtt sin utfordring denne gang.
Hjertestempelet og swirlen rundt, er fra Stempelglede. Blomster fra Prima, og halvhjerte(-perlene) er fra Kort og Godt. Har også brukt borderpunch fra Martha Stewart. Det søte mønsterarket med roser på, er fra Papir Design :)





Her er skissen som skulle følges denne gang